Pink
Publicerat den

Första dagen i skolan igår på en vecka. Var rätt slapp dag men kul å träffa mupparna. Idag gjorde vi brudbuketter, vi övad på de vi ville förbättra oss på. Min droppe blev faktiskt väldigt bra! Kul att det går framåt och att jag känner mig hyffsat säker.. Nu är jag hos mormor och sover här för imorgon blir det promenad hela dagen. Å mys med kladdkaka och annat mumsigt fika i parken.. :)


PiiinkMåndagsledigt
Publicerat den

Måndag ledigt som vanligt. Hittar på massa saker som jag ska göra dock blir inget gjort. Måste plugga men orkar itne. Längtar tills man tjänar pengar, fast det är rätt skönt att vara ledig också. Tänkte nog iallfall gå till gymmet och köra lite lungt så jag får lite muskler iallafall. Men sen måste jag nog plugga... Seegt inlägg.Hittade lite bebisbilder på mig när jag tittade i fotoalbum :)Levande sandpapper
Publicerat den

Är så grymt torr nu! Höhö så fort jag rör mig flyger det vitt från kroppen. Men har mer än hellre det som det är nu än de där onda prickarna. Torr som en torris. Kan till och med vara glad nu. Så SKÖNT. Nu hoppas jag bara att det går framåt och aldrig tillbaka igen. Ska till kinesen imorgon å då får vi se vad han säger.

Nu nedräkning. På fredag kommer min pris hit! Som jag längtat! Nu börjar det närma sig.
Lider med han päron lite. Fy, ens barn som bott med en i 19 snart 20 år ska nu inte göra det.. Fast det är klart alla blir vi vuxna och lämnar boet någon gång.


Love you long time! <3