Eksem
Publicerat den

Denna årstid är inte så bra för en torr hud som min. Jag var ute och gick 3 dagar i början av veckan och i torsdags körde jag crosstrainern i 1 timme. I och med det och vätskebrist + att dum som jag var provade proteinpulver (som jag troligtvis är allergisk mot) har gjort att jag är super torr i ansiktet. Svider och är röd som en tomat, super tråkit och jobbigt, fult. Så nu har jag inte kunnat träna något.. Jag har verkligen fått allt, nu troligtvis även laktosintolerans, kul, jätte kul. Ibland är man trött på livet..Past amaryllis
Publicerat den

Är faktiskt mycket nöjd med mitt köp av plastblommor. Hittade plast amaryllis för 39kr st på ikea sist jag var där. Dessa har jag i en vas på bordet och de ser faktiskt mycket verkliga ut. Jag skämms faktiskt lite när jag köper plastblommor då jag är utbildad florist, saken är den att det blir mycket billigare och hållbarheten är mycket bättre på plastblommor. Även om färska blommor är så mycket finare och doften finns så är jag alldeles för dålig på att unna mig blommor, för snål helt enkelt.
 
Såhär kan det också se ut..
 
 
 
 
 
 Julkalendern
Publicerat den

Ja snart är det äntligen dax! På söndag klockan 8.45 kommer jag sitta och bänkad framför julkalendern! Det är ett måste, jag längtar verkligen! Hoppas bara att den är värd att se på om inte så kommer jag se på den iallfall bara för att det hör julen till. Men det finns ett undantag, året då allramest var kunde jag bara inte stå ut att se på den. Den var verkligen så boooring, ingen känsla alls. Hoppas på att denna julkalender är bra, med mycket härlog julstämming!
 
 
Barna Hedenhös uppfinner julen