Long time- no see
Publicerat den

Jaha vad händer här då? Nä du inte mycket inte, jobbar, jobbar, äter och sover. På helgerna försöker jag träffa människor men känns som knappt det hinns med. Saknar alla mina fina vänner, har inte glömt bort er! Känns som tiden rinner iväg, å dålig på höra av mig är jag också.. Men måste försöka ta tag i det, för det kommer ge mig mer energi. Saknar att sitta på cafe, dricka tee och snacka skit med en vän. Att inte bo i nynäs betyder mer avstånd till kompisarna. Även tiden in till stan känns så lång efter en arbetsdag, men det är den ju inte..Söndag
Publicerat den

Så var det söndag igen. Helgen började på grönan med jobbet, mycket trevligt! Igår var jag och Alex hemma och fixade lite, jag fick för mig att göra om våran byrå i hallen. Vo tog lastpallar och spikade fast samt målade den svart. Mycket fint! Bilder kommer senare. Sedan gjorde jag risgrynsgröt som vi åt och myste i soffan. På kvällen provade jag att göra glass av kesella eftersom vi ska vara "nyttiga" och inte äta godis och chips och sånt. Den blev god faktiskt. Krämig och len. Ett tips till alla träningstokiga!
 
 
Vaniljkesella glass
 

2 personer
250 gram vanilj kesella
½- 1 dl mjölk (frivilligt)
 
Häll ner allt i en glassmaskin och kör tills lagom konsistens. Det går ganska fort så man får hålla lite koll. Sedan är det bara att äta! Mummma!
 
 Hemma
Publicerat den

Gick hem från jobbet igår, fick en super ruskig svindel. Blev helt yr och kallsvettig och huvudet dunkade. Jag gick och drack lite juice men yrseln la sig inte. Jag åkte hem och började känna mig varm, febern var ett faktum. Idag är det bättre men huvudet dunkar som tusan, febern är nästan borta men kroppen är matt. Nu ska jag äta massor med c vitamin och vila upp mig tills imorgon.
 
Nu är det höst