Hellå
Publicerat den

Hej hallå!  Har varit borta ett tag nu och det beror på att långa dagar har sugit musten ur mig. Min kropp och hjärna har varit överhettade de senaste veckorna. Mycket på jobbet, pga av kungabesök. Sedan har det även hänt en rolig grej! I fredags sa jag upp mig, konstig känsla det där men nu är det gjort. På måndag börjar jag mitt nya jobb på bageri Ekerö! Ja ni läste rätt.. Det gick väldigt fort, ringde på onsdagen och på fredagen var det klart. Känns väldigt, väldigt bra! Men det har betytt mycket jobb. Först övertid på mitt "vanliga" jobb och sedan kvällsjobbpå bageriet. Så dagarna har varit mellan 04,30-19,30. Så så fort jag kommit hem har jag gått och lagt mig.. Kan fortfarande inte förstå, att på måndag byter jag jobb. 
Kommer sakna min Taina! <3


Vaniljglass med kolasås och kexchoklad
Publicerat den

 
 Godast glassdesserten! Vaniljglass med kolasås och kexchoklad, muuums. Super lätt att fixa och super god att äta! Perfekt att äta som lördagsdessert! 
 
Vaniljglass med kolasås och kexchoklad
 
Vaniljglass
dulce de leche
kexchoklad
 
Lägg hemmagjord vaniljglass i ett glas, lägg på lite kolasås och krossad kexchoklad. Lägg sedan på mer vaniljglass och toppa med kolasås och krossad kexchokad, sedan är det bara servera!
 
 
 Banankvarg
Publicerat den

 God morgon god morgon! Sitter här aptrött och äter frukost. Min kropp skriker efter sömn och vila. Har grym träningsvärk och ont i vaden. Huvudet dunkar och magen skriker. Fin tisdag helt enkelt, sen börjar bra!...
 
 
 
Banankvarg
 
150 gram kvarg
1 banan
1 dl mjölk
½ -1 tsk kanel
 
Mixa alla ingredienser i en bunke, servera sedan i ett glas.