Marshmallow mousse
Publicerat den

Hallihallå där ute! I denna stund ligger jag och halvsover i soffan. Denna dagen har varit så lååång, är verkligen helt slut nu.. Men imorgon äntligen är det dags att åka till landet igen. Om jag längtar?! Ska bli så skönt, jag önskar att jag hade ett nio veckors långt sommarlov just nu! Men jag får nöja mig med 3 dagar...

På att göra listan i helgen står:

Åka båt och köpa glass i spillan

Äts lunch i Norrtälje

Plocka jordgubbar och blåbär

Bada!!

Njuta

Äta massa gott

Mysa med min man och mormor

Ja listan är lång...

Men om ni som jag önskar att det fanns något sött och gott hemma att äta för att orka hålla upp ögonen så borde ni garanterat göra denna gooooding! 

 



 

 

Marshmallow mousse

6 portioner

Mousse:

90 gram marshmallows

300 gram jordgubbar

½ dl vatten

3 tsk socker

3 dl grädde

 

Jordgubbssalsa

250 gram jordgubbar

2 msk socker

 

Koka vatten, jordgubbar och socker tills jordgubbarna har blivit mosiga. Ta av från plattan och mixa i en mixer. Häll sedan tillbaka i kastrullen och lägg ner marshmallowsen, värm tills de har smält. Ställ sedan marshmallow och jordgubbsblandningen i kylen och låt svalna. När blandningen är kyld vispar du grädde som du sedan vänder ner i marshmallowblandningen.

Jordgubbssalsa

Värm jordgubbar och socker i en kastrull, mosa jordgubbarna med en gaffel tills det är jordgubbsmos. Häll i botten på ett glas och häll sedan på marshmallow moussen. Toppa sedan med färska jordgubbar och minimaränger.









NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo