Lååång dag!
Publicerat den

Ucsh fy sjutton vilken dag! Eftersom våren verkar ha lämnat vo kom snön igen. Riktigt skit väder! Vilket innebar en jobbnatt för mig. Upp vid halv 1 för att åka ut och röja snö, riktigt segt att kliva ur sängen. Vid halv 9 börjar kroppen känna av 8 timmars tungt skottande av 15 cm blötsnö. Ryggen värker och armarna strejkar men det är bara hugga i för yttligare 3 timmar skottning av ännu mer blöötsnö. Vid 12 var jag hemma igen och hann inte mer än få i mig lite mat innan jag däckade på soffan. Nu är jag sådär lagom seg och huvudet känns tungt. Dagen blir helt kaos när man vänder på dygnet. Men men förhoppningsvis kommer väl våren snart!
 
SNälla ge mig vår och solsken!
 Hej där!
Publicerat den

Nu är ja hemma igen, skulle egentligen stannat hos min syster ett par dagar till men fick ett samtal från min chef som ville att jag skulle börja jobba. Skönt men också jobbigt att åka från ön och min syster. Hade gärna stannat ett par veckor till! Har dessutom varit helt död dessa två dagar, har inte varit så tufft på jobbet men kroppen har väl inte vant sig än. Längtar redan till helgen som ska spenderas på landet! Ska bli så mysigt!
 
 
Åh ja tack! Är så grymt sugen hela tiden!
 God natt
Publicerat den

God natt min kära vänner. Ligger nu hos min bästa syster i en säng på Gotland. Måste tyvärr åka hem imorgon även om det var tänkt och jag velat vara kvar mycket längre. Men jag ska börja jobba på måndag, äntligen! Ska bli toppen kul! 
Men innan dess ska jag mysa massor med min super duper mega söta systerson! Min mini prins!