Rabarberpaj!
Publicerat den

Nu är det verkligen fullfart på rabarberna här i stan! Jag fick en hel kasse av min arbetskompis förra veckan så jag kunde inte låta bli att baka paj och bjuda jobbet på. Pajen blev väldigt smarrig och arbetskompisarna väldigt glada! Tänk va lite paj kan göra.
 
Rabarberpaj är super enkelt att slänga ihop men så underbart gott!
 
Rabarberpaj
 
500 g rabarber
½ msk potatismjöl
1 tsk malen kanel
4 msk strösocker
 
1 ½ dl havregryn
1 ½ dl vetemjöl
1 ½ dl strösocker
125 g Smör
 
Sätt ugnen på 225°. Skär rabarbern i skivor. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form. Blanda havregryn, vetemjöl och socker i en bunke. Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Fördela degen över rabarbern. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo