Lillen
Publicerat den

Hej! Känner att jag inte är så himla bra på att uppdatera här men men. Går in i vecka 32 imorgon men har ännu inte hunnit med v 30. 
Igår fyllde jag år och blev firar både på jobbet och hemma. Vi åt super mysig middag med ett par vänner och sedan svullade vi oss gosaker, precis som man ska när man fyller år! Fick finfina presenter och blommor som nu pryder alla rum här hemma. Känns bra att fylla 21, känner egentligen ingen skillnad från 20 men ändå. 
 
I tisdags var jag på besök hos barnmorskan, det bli ju tätare besök nu efter vecka 28, så hänger där varannan vecka. Det känns tryggt att gå dit och kolla värden och få lyssna på det lilla hjärtat som slå inne i magen. 
Han mår bra och växer som han ska, han har höga hjärtljud (kanske är en hon,haha) och ligger nu även med huvudet "väldigt långt ner" som hon sa. Hon frågade om jag känt av det men hade ingen aning om hur han låg.. 
Har börjat känna av lite mer "ilningar" ner mot ljumskarna och även ner i musen ibland, vaknar med typ sendrag i sidan av magen ibland och även med kramp i vaden, orerhört jobbigt att vakna så ;) Men annars mår vi toppen och idag jobbar jag min sista dag, känns helt sjukt! 
 
Vecka 31.
 Den där när hela magen rör sig
Publicerat den

Går in i vecka 31 imorgon Vilket känns helt sjukt! Vart tog tiden vägen?! Magen har iallafall tagit en växa spört nu de senaste två veckorna och nu känner jag mig tillochmed lite små rund och klumpig ibland. Är ganska nöjd med magens storlek, den behöver inte bli större nu.. Den är rund och fin, den ser ut som en bebismage och den är inte i vägen allt för mycket. Men men han måste ju växa och då även magen. Känns konstigt att hans rörelser kommer bli hårdare och tydligare än vad de redan är.. Men i och med att ha växer antar jag att han kommer buffla på hårdare. Nu ikväll har hela magen rört sig när han möblerat om där inne, konstig känsla det där. Känns som jag aldrig kommer förstå att min son ligger där inne! 
Helt sjuk, men så underbart! Man ser verkligen hur han flyttar sig och dt känns som en karusell i magen. Ibland är det lite obehagligt och ibland blir jag akut kissnödig, hahah! 
Har även börjat få lite halsbränna till och från inte lika skönt! 

Vecka 28 ♥
Publicerat den

Nu har vi passert vecka 28 och det känns helt sjukt. Nu är det bara några få veckor kvar tills vi når vårt mål. 
Att du snart är här känns helt sjukt! ♥.
 
Vecka 28