Nils 8 Veckor
Publicerat den

Idag blir Nils 8 veckor! Vart tog tiden vägen?! Han är en go bebis som vill mysa mycket. Min lilla bebis är en liten tjockis, eller han är inte så tjock men tung. Jag satte på honom en body i storlek 62 idag och insåg att den var typ tight?! Han har ju mest legat naken så vi har inte hunnit använda så mycket kläder...
 
Nils & Rut  ♥
 Återbesök- check!
Publicerat den

Gud så skönt! Ja från och med nu kan jag slappna av. Jag var hos barnmoskan idag för att se att allt såg bra ut efter förlossningen, hon testade järnvärdet och blodtrycket. Altl såg super ut! Sedan kom vi till den undre undersökningen.. Jag var ju livrädd för att jag skulle ha fått framfall men icke! Allt såg tipptopp ut där nere. Jag hade dessutom riktigt bra knipförmåga (måste vara pga min tvångstanke senaste veckan).. Så nu är jag riktigt lättad! Nu är jag godkänd för att börja träna, men i lugn takt!
 
V. 12 vs V38
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ge mig höst!
Publicerat den

Ja nu längtar jag efter höst! Det kan få bli en varm och mysig höst bara det blir lite svalare! 
Igår var det så sjukt varmt och kvavt så att man knappt kunde andas. Vart man än gick rann svetten. Det gillas inte! 
Nils som är så sjukt varm (har aldrig träffat en bebis som är så vArm som Nils) är helt genom svettig hela tiden. Han är onöjd och piper konstant, inget fungerar. Nu vill jag ha svalare så vi får en nöjd bebis! 


Nils provar mormors mössa som hon stickat :)