Könet
Publicerat den

Vi har ju som sagt tagit reda på könet på vår bebis. Det är så skönt! Nu vet vi liksom vad det är för någon som gömmer sig där inne, jag ångrar inte en sekund att vi tittade! Om vi får fler barn kanske vi inte väljer att kolla men jag är för nyfiken för att inte veta känner jag. Nu kan vi också börja förberade oss lite mer.. Men det är inte alla gånger man kan se könet, den lilla kanske inte vill visa sig.
 
Direkt när vi kom in på ultraljudet frågade jag barnmorskan om vi skulle kunna få reda på könet och hon svarade "Om den lilla vill visa sig".
Vi började med att kolla på alla organen, mäta och så. HOn kollade hjärtat, hjärnan och magsäcken, samt mätte ben armar och huvud. Den lilla bebisen rörde sig väldigt mycket inne i magen så det var inte helt lätt att få bra mått men tillslut gick det. Allt såg bra ut, så himla skönt!
 
Vår lilla bebis ville visa sitt kön. När hon skulle mäta lårbenet fick vi se bebisen uppifrån och då såg vi det!
Den lille hade en liten snopp! De gick inte att missa.. När hon printade bilden för att kunna mäta lårbenet såg vi pungen där mellan benen och då frågade jag "Där är pungen va?" och då svarade hon "ja där är lilla pungen"
Åh det blir en liten kille! jag visste det! Jag som var så säker blev så paff att det faktiskt var en kille där inne. Egentligen spelade det absolut ingen roll var det blir men nu när vi vet känns det så skönt!
 
Vår lille son
 
 Ester - ett kreativt liv

Så underbart! Vi hoppas på att vår skatt också vill visa upp sig på rul om några veckor! :)URL: http://ettkreativtliv.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo