Landat hemma igen
Publicerat den

Nu har vi landat hemma igen. Veckan på landet var underbar, förutom vädret förstås! Vi tog det bara lugnt och mös en massa. Nu i helgen har Jesper och Olivia sovit över hos oss, vi åt en massa god mat igår och jag unnade mig även ett glas rött. Idag har vi haft lite fikagäster men imorgon blir det en lugn dag bara familjen. Lillen som nu fått ett namn är förskyld. Vi måste försöka få honom att bli frisk då vi är lite nojiga att han ska vara känslig mot katter. Vi ska åka och hälsa på farmor och farfar på Gotland nästa vecka. 


Så mysigt när han somnar tätt in till. Mysigast på natten när vi ligger mage mot mage och myser <3Landet
Publicerat den

Nu har vi tagit semester på riktigt. Nu ska vi bara njuta av varandra och lära känna vår lille son. Inga måsten och saker att fixa hemma. Även om vi inte behöver fixa i nya huset vill vi ju gärna göra det. Men nu när vi är här ska vi vara njuta! Idag har vi tagit en lång promenad ner till sjön för att ösa ur båten. Inget sug efter att bada då det bara va 15 grader i vattnet.. Nu är det kaffedags sen ska vi ut i trädgården.
 
Appen verkar inte fungera så det får bli ett inlägg utan bilder..
 Gråtfest
Publicerat den

Igårkväll blev det gråtfest här hemma. Vi satt ute och åt middag på baksidan och lille plutten somnade inbäddad i en filt i min famn. Jag slukades av honom och började tänka tillbaka på förlossningen och dagarna efter. Allt var så fint. Han är så fin vår son. Vill bara stoppa tiden och sitta titta  på honom. Visst att det är tufft ibland, det finns dagar då man bara vill försvinna. Man är trött och ibland hjälplös. Men oftast är allt bara fantastiskt.
 Mina killar, mina fina killar <3