Nässelutslag
Publicerat den

Japp då var det konstaterat. Jag har fått nässelutslag, passande såhär 2 dagar innan bf. Nu är det medicinkur på g så förhoppningsvis hinner det värsta försvinna innan Lill prinsen är här, det vore skönt. På något vis känns det skönt att få det bekräftat så att jag kan börja nbehandla så fort som möjligt. Men nässelutslag suger, blir så trött, röd och svullen. Känner mig så ruskigt ful.


Det som är mest jobbigt är att träffa folk, de som internet vrf jag ser ut som en tomat. Man vill typ ha en lapp i pannan där det står att man har utslag så man liksom får förklara varför man är så ful och att det förhoppningsvis är tillfälligt..Bara vilja gråta
Publicerat den

Usch vilken hemsk dag det är idag. Mår skit. Har länge varit stressad över eksemen och nu bröt helvetet ut. Har legat och gråtit i sängen hela dagen. Allt var hur bra som helst till mitten av maj, då kom de helvetes eksemen tIllbaka. Alla hormoner och sjukdom plus stress har gjort allt hundra gånger värre. Nu den här veckan har jag varit så stressad över att se inte ska försvinna innan han kommer ut, att allt har bara blivit värre. Det är mycket som händer i kroppen så den vill inte riktigt som jag, varken huvudet eller kroppen. Efter nattens hemska sömn, värmen i sovrummet har jag rivit upp hela kroppen, den är som röd av brännskador. Vill inte visa mig för någon. Den hemska känslan av att jag är fulast i världen och att det aldrig kommer bli bra är det ända jag tänker på. Allt är piss. När ska det bli bra och jag få börja känna mig normal igen, fin. Jag vill inget annat. Eksem är det värsta jag vet, kan kännas som en piss i rymden men just nu ör det allt jag kan tänka på. 

Flytten närmar sig
Publicerat den

Idag är det inte bara 7 dagar kvar tills bf utan även 13 dagar kvar till flytten! Ja om han nu inte bestämmer sig för att vänta med att komma ut tills dess för då får vi flytta lite senare. Packningen går bra, det blir ett gäng kartonger, många fler än man tror. Nu vill jag bara flytta! Längtar tills vi kommit i ordning och kan sitta ute på altanen och njuta av solen med en glass i handen. Ja dvs om solen vill titta fram snart. Nu är nedräkningarna igång! Allt på en gång, hit me! 
 
 
Här blir det mys i sommar! Dock ska vi nog försöka tvätta fasaden och så småning om måla den helt vit!