Julblommor och dörrkransar
Publicerat den

Igår var jag, mamma och Nils och inspekterade utbudet i partihallarba. Jag bunkrade upp med kransstommar inför julen. Så till advent tänkte jag göra dörrkransar till de som önskar en. 
Tänkte även göra lite julgrupper och köpa lite julblommor. Så om någon skulle vilja ha det så hojta till! Kanske vill du bara ha en enstaka blomma eller en hel plantering? I Årsta finns allt! 
Blev crasy banans igår när jag såg alls fina krukor och inredning som de hade börjat med. Blev även kär i de fina snitt amaryllisarna! Till jul ska iallafall jag göra mig en bukett med snittamaryllis och eucalyptus. Ja, så om ni är sugna på något i blomsterväg, säg bara till. 
 
Kransarna kommer ligga från 200kr, och buketter är såklart olika beroende på blommor. 
Julgrupper med kruka och lite dekoration kommer finnas från 175kr, om man bara önskar en krukväxt för sig eller i kruka kommer kostnaden variera. 
 
Här kommer lite inspiration! 
 
 
 
 
 
 
Inspritation från Google.
 Bebisbulan
Publicerat den

På torsdag är det ett år sedan vi plussade, Gud så fort tiden har gått! Tänk nu är han här. 
Vilken resa vi gått igenom, den har bara varit positiv. En bättre graviditet och förlossning kan man nog inte ha. Jag har verkligen världens bästa kropp.
Såhär ett år senare tänker jag tillbaka på den underbara resa som var, nu känner jag att jag kanske var för dålig på att njuta just då? Jag kan sakna känslan att ha honom i magen så mycket. Att få stryka på magen och känna hans sparkar, höra hans hjärtljud och se hans rörelser. Nio månader kan kännas som en lång tid och tro mig det känns som en evighet, just då. Nu känns det som om han har funnit här hela livet och som att de fyra månader han har funnits hos oss har varit lika lång tid som en vecka. 
Jag hoppas jag får få igenom en lika en underbar resa inom några år! 
 
 
 
 
 
 Hjärnan går på högvarv
Publicerat den

Mina idéer flödar verkligen just nu. Även om man är trött efter allt pyssel som varit med fönsterbyte och vardagsrum. 
Jag har mest målat men det blev ju ett par varv, 4 ggr i taket å sen grund målat väggar för att sedan måla hela rummet med pensel.. Ja det tog sin lilla tid men fint blev det! 
Både jag och Alex är nog rätt trötta just nu men ändå kan vi inte låta bli att tänka på nästa projekt.. Man glömmer bort hur jobbigt det var när man ser resultatet.. Men nu har vi lovat varandra att inte göra något mer innan jul, att all tid ska gå till familjen.
 Vi har hunnit med att göra om Nils rum, fixa nya skåp i tvättstugan och bytit fönster på framsidan samt renoverat vardagsrummet på 4 månader men en liten nyfödd bebis på sidan. Vi är rätt bra vi! 
Jaja slut på allt skryt, det jag ville komma fram till var att jag börjar känna mig sugen på att pyssla igen. Kanske binda några kransar eller så, få pilla lite helt enkelt!