Stressad
Publicerat den

Varför kan jag inte bara ta det lugnt, chilla?! Stress är nog mitt andra namn, om inte första. 
Att vara hemma som mammaledig är underbart! Men varför kan jag inte bara ta det lugnt och njuta. Istället för att bara vara mamma så har jag tusen andra saker som snurrar runt i huvudet som jag får för mig att göra. Nu renoverar vi sen ska jag göra det och sen det. Sedan är det dop och då ska de fixas och juste sen är det ju jul snart! Gud jag kan verkligen inte bara leva i nuet, något jag måste lära mig, tiden går för fort! Hur gör man för att sluta stressa?! Snälla hjälp en sönder stressad mamma! 
 
Snälla ge mig din power min hjälte! Sjukstuga
Publicerat den

Här råder fortfarande kaos, men nu något mer städat. Alla fönster är bytta och utsidan färdig. Nu återstår bara insidan av huset, vardagsrummet börjar ta form, takt är målat 4 gånger men nu tror jag det får räcka, min nacke tycker det iallafall. Men som grädde på moset har familjen blivit sjuka.. Förskylda hela bunten, näsan bara rinner och vi är lite små hängiga. Men annars mår vi toppen! 

Nu ska jah ge den hungriga ungen lite mat! 

Mitt uppe i renoveringskostnader
Publicerat den

Ja vi är mitt uppe inrenoveringskaos här hemma. Vardagsrummet står utplacerat i hela huset. Golvet och väggarna är helt utrivna och imorgon byter vi ut fönstrena. Talet har jag målat 2 gånger och nackspärren är ett faktum. Påminn mig bästa gång jag köper billig färg att det är mer värt att köpa dyr färg. Nu har jag målat 2 vändor och taket lyser fortfarande gult. Idag gav jag upp och åkte och köpte dyr färg vilket innebär 3 lager till, jippie! Men det går framåt iaf. 
Samtidigt som vi renoverar bakar kah inför dopet, det börjar närma sig nu.  Att dessutom underhålla och mysa med en vilding till son tar tid, vilket innebär att jag inte har så mycket tid över till att blogga. Därför gör jag det när det finns tid, ibland alltså..