Choklad maränger
Publicerat den

 Så nu var jag hemma igen, Alex åkte med mormor ner till Nynäs för han ska hem till ön. Nu sitter jag och ser på solsidan och redigerar bilder. Är faktiskt helt slut efter helgen, för mycket landetluft antar jag. Men jag har haft det så bra! Vi har hunnit med mycket, specilet att bada! Har badat varje dag så nu är min torra hud som ett russin, men det var det värt! Annars har vi mest bara njutit och tagit det lugnt, precis som det ska vara på landet! Hittade dessa godigar bland bilderna när jag la in bilderna på datorn. Riktiga höjdare!
 
 
 
Chokladmaränger
 
3 äggvitor
1 ½ dl socker
100 gram choklad
 

Smält chokladen i ett vattenbad, låt den svalna. Vispa äggvitor och 1/3 av sockret till ett fast, vitt skum. Tillsätt resterande socker och fortsätt vispa till ett ännu fastare skum.

Ringla ner chokladen i äggviteskummet. Klicka upp maränger på en plåt med bakplåtspapper. (rör inte om)

Grädda ca 1 timme. . Låt dem sedan gärna ligga kvar på plåten i rumstemperatur över natten så att de blir riktigt torra och spröda.

 









NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo