Lillen
Publicerat den

Hej! Känner att jag inte är så himla bra på att uppdatera här men men. Går in i vecka 32 imorgon men har ännu inte hunnit med v 30. 
Igår fyllde jag år och blev firar både på jobbet och hemma. Vi åt super mysig middag med ett par vänner och sedan svullade vi oss gosaker, precis som man ska när man fyller år! Fick finfina presenter och blommor som nu pryder alla rum här hemma. Känns bra att fylla 21, känner egentligen ingen skillnad från 20 men ändå. 
 
I tisdags var jag på besök hos barnmorskan, det bli ju tätare besök nu efter vecka 28, så hänger där varannan vecka. Det känns tryggt att gå dit och kolla värden och få lyssna på det lilla hjärtat som slå inne i magen. 
Han mår bra och växer som han ska, han har höga hjärtljud (kanske är en hon,haha) och ligger nu även med huvudet "väldigt långt ner" som hon sa. Hon frågade om jag känt av det men hade ingen aning om hur han låg.. 
Har börjat känna av lite mer "ilningar" ner mot ljumskarna och även ner i musen ibland, vaknar med typ sendrag i sidan av magen ibland och även med kramp i vaden, orerhört jobbigt att vakna så ;) Men annars mår vi toppen och idag jobbar jag min sista dag, känns helt sjukt! 
 
Vecka 31.