Nils blir stor kille!
Publicerat den

Gud så tiden springer iväg! Även om det är super kul att se Nils utveckling vill jag inte att han ska bli stor! 
Bebistiden var så mysig, att bara ligga och gosa med honom, samtidigt som att goset nu är så mycket mysigare då han verkligen kryper ihop i famen. Men nu har han ju en egen vilja så nu får mamma inte gosa som hon vill inte. 
Vi lär känna Nils mer och mer för varje dag som går, han är verkligen mig upp idagen vad det gäller temperament och humör. Jag vet inte om det är bra eller dåligt dock!,heheh... Jag hoppas verkligen han får pappas charm, ödmjukhet och lugn. Vår lille gosse, så underbar! 
 
Nu har Nils börjar äta och jag ska succesivt sluta amma efter nyår tänkte jag. Han börjar bli stor och blir mer och mer intresserad av att äta! När vi äter middag och han sitter i stolen och tuggar han åt oss. Matglad kille är han verkligen! Sådan mor sådan son! 
 
Nu håller jag på att sortera bilder, något jag borde gjort tidiare märker jag. Vi har tusentals bilder på herrn. Jag ska ta mig tid att göra ett album när tiden finns. Nu är julen snart här och över känns det som. Men när Alex är ledig ska jag försöka skapa lite! Det är ju så kul och VIKTIGT att ha ett album att titta tillbaka och minnas. 
 
 
Vart tog tiden vägen?!
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo