Choklad & apelsin biscotti
Publicerat den

Ett super smarrigt tips till teet, kaffe, mjölken, ja allt. De är knapriga, smakrika och beroende framkallande. Skorpor är super lätt att göra, man kan inte misslyckas, det ska ju bli hårda! Det är alltid bra att fylla upp kakburken med skorpor så man har något att bjuda på när man får oväntat besök. Jag brukar titt som tätt behöva fylla på min kakburk eftersom det verkar som det bor möss i vår.
 
 
 
Choklad & apelsin biscotti
 
2 ägg
2 dl socker
1 msk apelsinsaft
skal från 1 apelsin
1 tsk salt
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
150 gram grovhackade mörkchoklad
 
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda ägg, socker, finrivet apelsinskal, apelsinsaft, salt och bakpulver. Rör ner vetemjöl och grov hackad choklad, blanda till något kladdig deg. 
 
Rulla ut till 2 längder ca 3 cm breda, lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. 
 
Grädda i ugnen i 180 grader ca 20 minuter. Ta ut längderna och skär i snittar, lägg snittarna med snitt ytan uppåt. Torka skorporna i 100 grader, i ca 40 minuter, vänd på skorporna efter ca 20 minuter. 
 
 



Pernilla

Tack så mycket :)

Mums, får nog prova göra dem då jag aldrig testa göra skorpor själv.



URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/


Helena

Jag gillar också biscotti och brukar blanda i olika sorters bär eller kryddor. Perfekt att ha redo för fikasugna besökare:)
Kram



URL: http://helenassota.se


Jennys gömma

Hej!
Roligt att du hittade min blogg, så hittade jag hit!
Jag provade att baka dina biscottis igår, blev verkligen supergoda! :)

Ha det gott,
kram Jenny



URL: http://jennysgomma.blogspot.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo