Dags att bli stark!
Publicerat den

Japp nu ska jag ta tag i träningen igen, sakta men säkert. Har ännu inte varit hos barnmorskan på återkontroll men hoppas få en tid nu i veckan som kommer. Såklart kommer jag börja försiktigt, jag har faktiskt tagit mina första två pws redan. Det känns kan man säga, hehe. Inte direkt samma tempo som innan med det är ju inte så konstigt. Hoppas bara att motivationen håller i sig. 
Håller på att försöka bli av med sockerberoende som jag skaffade mig de första fem veckorna för att inte tala om slutet av graviditeten. Har fikat konstant sen Nils kom... Så denna vecka är avklarad, bara socker igår! 
Såklart kommer jag inte förbjuda fika eller så mitt i veckan men jag ska försöka att begränsa antalet dagar, annars är det lätt att man faller tillbaka! 
Mitt mål är såklart att gå ner alla mina gravidkilon, alltså 10, men det är nog snart gjort. Så nu ska jag jobba på att bli stark, starkare än innan. Förhoppningsvis hittar jag snart mina muskler där någonstans. 
 
Skynda långsamt.. Inte så lätt om man heter Ninja, men jag vill inte riskera att få varken framfall eller magmuskler som läker fel. 
 
1 Dag innan Nils kom.
2 Dagar efter förlossning
8 Dagar efter förlossning
 
14 Dagar efter förlossning
5 Veckor efter förlossning
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo