Morning
Publicerat den

Har precis ätit frukost och sitter nu och ser på nyhetsmorgon. Blir hemma idag med eftersom jag fortfarande har tillåtelse av läkare att vara det. Idag blir det nog lungt, tvätta massa kläder. MEn har lite plugg å göra också..
 
 
Muuuums! Ninja
Publicerat den

Det är såhär jag vill vara, normal och glad. Är så nere nu, men så fort det bara blir lite bättre känner jag mig glad.  Här trivdes jag med mig själv. Längtar tillbaka eller framåt. Snart måste väl ändå mina år vara över?Pain
Publicerat den

Då vardet dags igen.. Helgen var toppen och jag kände mig som jag. HAde fin hy som jag inte sett på ett år, jag var glad och kände mig fin. Hade smink på mig och min halsring. Kände att halsbandet kliade lite, smörjde mig på natten och gned såklart bort massa hud för att det kliade så. Mascaran hade ramlat ner dagen efter jag och jag gned även runt ögonen. Måndagen kom och jag var väldigt röd runt ögonen, precis som det brukade vara 2010. Sedan började de s,å vätskefyllda blåsorna komma på halsen, jag belv röd som om jag hade bränt mig av solen. Köpte kortison salva även om jag inte vill att min kropp ska bli beroende igen, men läste att dt kunde vara en infektion i eksemen och att den ända lösningen var kortison. MEn tisdagen var värre, eksemen hade spridit sig ner mot magen och ljumskarna. I går var ja iallfall på akuten igen och fick betapred, som jag heller inte vill ta för att jag tror att min kropp kommer bli imun mot det sen och då kommer den sluta producera eget. MEn det var jag tvungen till att ta.. Sedan fick jag stick i fingret för att se om det fanns infektion vilket det inte gjorde men doktorn trodde dock att det var det eftersom eksemen varar. Idag har ansiktet lagt sig något men armarna är torra som jag vet inte vad och röda.. Ny tid hos allergiläkaren på onsdag. Nu börjar det igen, grattis till mig! JAg kommer att få bo på sjukhuset. 
 
 
Varning för äckliga bilder
 
börjar lägga sig 
 
 
 
skönt att huden har spruckigt vid armhålan..
huden sprack även under hakan igår, dock ser det ut såhär idag så det går frammåt 
 
Vill bara bli normal, bli Ninja igen. Känner mig så otroligt äcklig, jobbig, ful och tråkig all the time. Mitt huvud är överhettat, jag är trött hela tiden, det här tröttar ut mig.