39 dagar kvar
Publicerat den

Shit nu börjar det verkligen närma sig! Bara 39 dagar kvar mer eller mindre.. Snart har vi gått igenom 40 veckor med ett liv i min mage. Hur sjukt är inte det?! Nu börjar vi fundera på vem som gömmer sig där inne, hur ser han ut och vem kommer han vara lik? Många funderingar, inte så mycket rädsla än. Jag tänker iallafall just nu att allt kommer lösa sig, ut kommer han, på ett eller annat sätt! Men såklart är jag lite nervös på hur jag kommer hantera smärtan, men tillsammans fixar vi det! Nu måste jag passa på att njuta av de ganska kraftiga puffarna där inne, för snart är det över. Som det känns nu skulle jag kunna vara gravid ett tag till om det inte vore för den förbaskade halsbrännan. Kroppen känns stark. 
Har nog ännu inte förstått vad som kommer om ca en månad men det gör jag nog inte först när han är här! 


Vecka 34 ♥
Publicerat den

Vecka 34 är här och snart över.. Bara två ynka dagar kvar av denna vecka. Gud så tiden springer iväg. Egentligen kan han komma vilken dag som helt, vilket känns helt overkligt! Vem är det egentligen vi väntar på? Jag kan inte förstå att det är ett barn inut i mig! Det är så stort, övermäktigt! Kan bara tänka mig hur det kommer kännas sen när han väl är här, men nu passar jag på att njuta av tiden som är kvar inne i magen. 
Dagarna går fort men jag hinner tänka mycket, har vi allt? Hur vet man att det är dags? Gud det är en hel vetenskap det här med barn, men jag tror altt faller på plats sen ♥
 
Vecka 34 ♥ 44 dagar kvar..
 Pyssel
Publicerat den

Ja när jag har tid över pysslar jag en hel del samtidigt som jag har börjat packa ner hemmet. Det känns konstigt att vi bara kommer bo här i 2 månader till. Det här är ju vårt hem, vi har bott här i 3 år tillsammand, skapat en trygghet att komma hem till. Vårt första boende, vårt alldeles egna hem ♥ Jag tvivlar inte på att det nya huset kommer vara sämre utan snarare bättre men det känns konstigt att lämna tryggheten.
 
Som sagt när jag inte har något annat för mig pysslar jag en del, det sprudlar ideer i mitt huvud, det jobbiga är bara att hinna med att skapa alla. Men en del börjar bli färdigt nu, men jag har mycket mer som jag vill hinna pyssla!
 
Lekklossar, snart färdiga, nu ska bara bokstäver sprayas på men det först efter att vi bestämt namn!