Barnvagn -check
Publicerat den

Nu har vi äntligen bestämt oss för vilken barnvang vi vill ha. I helgen åkte vi till sollentuna för at jämnföra de två vagnar vi valde mellan. När vi hade båda framför oss blev det så enket att välja. Vi valde mellan en Kronan City eller en Kronan duo/s. Tillslut blev det en Kronan City! Det är så skönt att äntligen ha bestämt sig, en sak mindre att tänka på.
 Vecka 22
Publicerat den

Bäst jag skyndar mig och visar magen i vecka 22, för på fredag är det ju redan vecka 23.. Veckorna springer iväg så jag hinner knappt med. Men bäst att njuta av det för det kommer nog en tid när det känns som tiden står still.
 
Magen växer inte så värst mycket känns det som. Den varierar lite beroende på dagsform. Men han därinne han rör sig väldigt mycket, mest när det är lugnt. Igår när jag var och klippte mig var det full rörelse när jag blev schamponerad. Även på kvällen höll han på och möblerade om. Ett tag känns det som om han sprakade på båda sidorna av magen, ungefär som om att han sträckte på sig. Är väldigt skönt att känna av honom så pass ofta, det är som en bekräftelse på att han lever eftersom man är så bra på att oroa sig.
 
 
-Vecka 22
 
 Vecka 20
Publicerat den

Jag är lite efter med veckorna här på bloggen, är egentligen i vecka 22 snart 23 nu men har inte uppdaterat om vecka 20 än. Vecka 20 är passerad vilket känns väldigt skönt! Halva tiden kvar, nu börjar nedräkningen. Vi har ännu inte införskaffat så mycket saker till vår lille bebis men nu börjar det klia i fingrarna. Jag har börjat bli lite små stressad av att jag inte fått någon ordning på något än. Jag har en bild av hur hans rum kommer att se ut men det är en bra bit dit. Men som sagt nu kan vi börja införskaffa oss lite mer saker. Nu känns det mer som att det är på riktigt och jag börjar mer och mer att förstå vad som ska komma till oss. Han börjar även sparka mer och mer, mestadels på kvällen.
 
 
 
 
Vecka 20