Hallå hur står det till därinne?
Publicerat den

Hejsan svejsan! Det är nu den 22 juni vilket innebär 10 dagar till bf. Inga som helst tecken på att han skulle vilja komma ut tidigare här inte, kan ju kanske beror på den goda glassen mamma göder honom med dagligen.. 
Nej men nu börjar jag faktiskt längta riktigt mycket! Samtidigt som jag faktiskt börjar bli lite små rädd och nervös inför förlossningen. Tänk jag, JAG ska föda ett barn snart! Hur konstigt är inte det, nu är det min tur att ligga på den där bristsen och krysta, precis som på film. Shit.
Magen är stenhård, kanske beror på all blåbärssoppa jag druckigt senaste veckan eller på att han är så stor där inne att magen börjar bli trång nu. Ibland känns det som magen ska spricka för att den är så spänd. Tycker även att det är väldigt hårt upp emot revbenen, lite väl stort. Så oroar mig nästa för att han har vänt på sig och ligger tvärs över trots att han varit fixerad ett bra tag. Men imorgon ska vi till barnmorskan för sista gången (om vi inte går över tiden) och då får jag väl svar på mina frågor. Till dess njuter jag sista tiden av alla små bufflar där inne! 
 
 
Kanske har du stor rumpa som mamma din? ♥ 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo