När det oväntade händer
Publicerat den

Ja det är ju en del saker som man VET kommer att hända när man blir gravid.. Men som man inte tror ska ske, eller inte vill eller är förberedd på. Först känner man ingenting (inte jag iallafall) förutom illamåend kanske, sen kommer första rörelserna och det känns häftigt ända tills det börjar sparkas. Då blir man först lite smårädd och tycker att det är lite obehagligt tills man sedan vänjer sig vid det och njuter av att det är livligt I magen. Sen kommer halsbrännan också så småningom, även den är något man inte längtat efter. Men sen?! När man plötsligt förvandlats till en mini ko (riktigt mjölkkossa blir man ju sen när man ammar) då förstår man ingenting. Ska mjölken redan börja rinna? Att den produceras och är I bröstet känns okej men när man för första gången känner att det är blött innanför tröjan då blir man paff. Det hände mig nu i vecka 24. 
För första gången igår när jag satt utan bh i min pyjamas kände jag att det blev blött, som om jag spillt något på tröjan tills jag sedan tittar innanför tröjan och inser att det är mina bröst som läcker. Okej jag ska inte överdriva, det forsar eller sprutar inte utan det kommer bara några droppar. Helt fascinerad och lite äcklad går jag till toan och stoppar papper i bh-n, hahah. Ja det är nu det börjar alltså.
Imorgon får jag gå till affären och köpa bhinlägg eller vad det heter?  Ester - ett kreativt liv

Hehe, den gravida kroppen upphör aldrig att förvåna! :) Första gången jag var gravid så började jag att storblöda näsblod helt utan anledning. Har aldrig blött näsblod tidigare i livet så jag blev en aning chockad och fundersam på hur man i all sin dar skulle få stopp på det. :)

Men du kan ju se det som ett gott tecken - att kroppen förbereder sig på det som kommer sen! :)URL: http://ettkreativtliv.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo