Sjukskriven
Publicerat den

Från och med idag är jag sjukskriven fram till förlossningen. Jag ansökte om graviditetspenning för ett tag sen och nu har jag fått den godkänd. Det är blandade känslor att gå sjukskriven, dels för pengarna och dels för att det ändå är ett tag kvar till han kommer. Men i april var det så sjukt mycket på jobbet och vi var för få som jobbade vilket resulterade i att jag var hyper stressad och fick högt blodtryck vilket barnmorskan inte uppskattade.
Eftersom jag har haft en väldigt "lätt" (hittils) graviditet så var det svårt för mig att ta det lugnt både på jobbet och hemma. Jag har så många bollar i luften och vill att allt ska hända på en gång så jag inte ens hinner tänka på att det är ett liv i min mage. 
Det känns sjukt konstigt idag, att vara hemma istället för att gå till jobbet. Men nu ska jag passa på att njuta av våren och tiden som är kvar. Det är en otroligt häftig känsla att ha ett liv inne i sin kropp, en person som ligger och sparkar och bråkar med en från insidan. Tänk det ligger en liten bebis i min mage, min alldels egna son! Helt sjukt, det är nog först nu jag kommer förstå vad som väntar 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo