Jobb
Publicerat den

Gud så konstigt det känns att tänka på jobb. Var ju typ ett halvår sen jag jobbade min sista dag.. Ibland saknar jag det, att få träffa alla människor och jobbarkompisar. Jag trivs med jobbet, ibland är det såklart lite mindre roligt men det är det väl på alla jobb. 
Jag har tänkt en del på jobb. Jag har funderat på att hjälpa till lite på jobbet oh ta några extrapass nån dag när det behövs. Kanske någon gång i slutet av november och i december just för att få träffa lite folk. Men så börjar jag tänka och då känner jag mig jätte dum typ. Det är ju bara 1 år av mitt liv jag kommer vara hemma med Nils. Ska jag inte då passa på att bara vara hemma och njuta av tiden med honom? Men å andra sidan kanske det handlar om 4 timmar nån dag och då får ju Alex och Nils egentid vilket känns bra. Hur ska man tänka? Allt snurrar runt och nu vet jag varken ut eller in. ullis

4h ifrån Nils kanske känns som en evighet men samtidigt, tänk om du får komma iväg och träffa dom, då kommer du samla på dig massa energi och orka ge Nils ännu mer av sin underbara mamma. Så jag tror inte du behöver känna dig stressad över att du missar lite tid med honom. Om det nu är så att du längtar lite tillbaka till jobbet! Ta det som det kommer! :* kram!URL:


Tant Jessika

Håller med ullis. Tror det kan vara väldigt nyttig någon gång ibland :) framförallt för alex. Puss du är så klok.URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo